EL ROSAL

El Rosal és un espai de treball inclusiu on es dóna ocupació a persones amb dificultat i risc d’exclusió. La diversitat els enriqueix i els hi dóna una capacitat d’innovació original i diferent.

Formen part del projecte social de l’Associació Alba, entitat que treballa per a millorar la qualitat de vida de les persones amb discapcaitat i malaltia mental de l’Urgell i la Segarra oferint serveis i atenció integral en tots els àmbits de la seva vida, des d’una escola d’atenció especial, passant per serveis d’habitatge, centres ocupacionals, activitats de lleure i esport, formació laboral i inserció, etc.

Els productes mantenen viva la tradició artesana més pura. Des del 1920 elaboren galetes de manera artesanal, fetes a mà, una a una. Un procés lent i meticulós que garanteix l‘excel•lència en cadascuna de les nostres galetes.
Les galetes estan elaborades únicament amb ingredients de proximitat i de primera qualitat, sense aditius, conservants o colorants.
Les proporcions utilitzades són les mateixes des de fa cent anys, això proporciona el seu sabor i aroma tan característic així com una textura i un cruixent molt especial.

EL ROSAL Hay 11 productos.

Subcategorías

Mostrando 1 - 11 de 11 items
Mostrando 1 - 11 de 11 items